Valparna på kenneln

Våra valpar växer upp mitt i hemmet.

De första 3 veckorna i sovrummet och flyttas sedan flytta ner i köket. Då vi är en stor familj vänjer sig valparna med mycket ljud.

 

Leksaksbilar, skratt och skrik, tappade kastruller mm. Vi är många som pysslar och leker med valparna vilket gör dem vana med olika människor,stora, små, kvinnor och män.

 

Då valparna blivit tillräckligt stora är de ute mycket. De får antingen mat inne och släpps sedan ut direkt, eller äter ute.

 

Utomhus har de en stor lekyta anpassad för lek. Låga brädor att balansera på, stubbar att stå på, rör att springa i och en hal träskiva samt ett galler att gå på.

 

Valparna umgås även med våra andra hundar. De valpar vi sålt har visat sig snabbt bli rumsrena, anpassat sig fort i ny miljöbsamt visat väldigt lite rädslor. Vi hoppas och tror att det bl.a. är pga det vi ger dem deras första 8 veckor.

 

De krav vi har på våra valpköpare är att de ger hunden ett bra , aktivt liv. Vi vill att man HD-röntgar samt genomför MH vid ca 18 mån. ålder. Självklart är det roligt om man tävlar och meriterar hundarna , men inget vi kan begära.

Vi utser vilken/vilka valpar i kullen som kan passa dig. Vi är de som känner valparna bäst och kan deras personlighet och egenskaper. De är en viktig och intressant del i arbetet som uppfödare att utse rätt valp till just dig.

 

Vi säljer endast valp till dig som kan erbjuda ett aktivt liv till en väldigt aktiv hund.

 

Vi vill gärna ha fortsatt kontakt med de valpar vi har sålt. Vi anordnar kennelträffar, träningar, och MH. Självklart supportrar vi dig och ger dig tips,råd och stöd. Vi känner ett stort ansvar för valparna även under deras fortsatta liv.

Är du intresserad av en valp från oss så hör av dig! Kom gärna och träffa våra hundar och ev avkommor.

Mail: sara.qiwrons@live.se

Tel: 073-626 21 15